Keuze uit kleuren en stoffen
5 werkdagen levertijd
Eco-friendly
Handgemaakt in Nederland

Ledikantje Beam whitewash - Chesterfield grijs

Dit stoere Chesterfield ledikantje maakt Kidsbed van gecertificeerd douglashout. De hoogte van het matras is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan een wieg eenvoudig omgebouwd worden tot ledikantje! Elk onderdeel wordt handmatig gemaakt en met liefde samengesteld tot een veilig ledikantje of wieg. Het gecapitonneerde deel is grijs. Hierdoor ontstaat een frisse moderne combinatie.

Meer details

€ 599,00 incl. btw

Meer informatie

Met dit gestoffeerde ledikantje slaapt elk kindje heerlijk stijlvol. Omdat MDF niet veilig is voor toepassingen op kinderkamers gebruiken wij massief beukenhout. Dit brengen wij op kleur met veilige Finse beits. Deze beits staat bekend om haar hoge kwaliteit, ook onder lastige omstandigheden. De mooie houtstructuur  blijft nog zichtbaar.

Het ledikantje is afgemonteerd met degelijke verbindingen. Authentieke penverbindingen worden op maat gemaakt en maken van elk ledikantje een uniek exemplaar.

Het gestoffeerde Chesterfield wordt zorgvuldig in onze stoffeerderij gemaakt van sterkte materialen. Andere kleurcombinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. In deze catalogus staan de meest populaire keuzes. Staat uw smaak er niet tussen, stuur ons dan even een berichtje. Wij denken dan graag met u mee om uw droomledikantje te realiseren. Vaak kan dit al binnen twee weken geleverd worden! 

Montagetijd: 5 minuten 

Let op! Het hemeltje is apart leverbaar in onze webshop.