Keuze uit kleuren en stoffen
5 werkdagen levertijd
Eco-friendly
Handgemaakt in Nederland

Over Kidsbed - Kidsbed

Wie is Kidsbed?

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste vakspecialisten. Gezamenlijk werken wij aan één doel: het maken van mooie natuurlijke kindermeubels. Wij vinden het belangrijk om te kunnen genieten van ons prachtige werk. Ambachtelijk blijven werken is daarom een must. Elk meubel krijgt bij ons de zorg een aandacht die het verdient. Door deze aanpak wordt elk meubelstuk uniek. 

Wat doet Kidsbed aan duurzaamheid?

Gecertificeerd hout is kostbaar, financieel en voor het behoud van de natuur. Daarom doen wij mee aan een donatieprogramma. Zo planten wij voor elk ledikant een boom! 

Wat doen we?

Onze specialiteit is het produceren van meubilair voor de kinderkamer. Het grootste deel van onze meubels is gestoffeerd volgens de Chesterfieldstijl. Veiligheid begint op onze ontwerptafel maar is ook zichtbaar in de productieruimte. Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Dit doen we omdat de meubels meer karakter krijgen, maar vooral omdat een veilige slaapkamer voor uw kids ook voor ons belangrijk is. 

Wat maakt Kidsbed bijzonder?

Op welke manier onderscheiden onze meubels zich van anderen?

-        Wij gebruiken geen geperste meubelplaten. Uit onderzoek blijkt dat deze nog lange tijd na productie schadelijke gassen produceren

-        Om dezelfde reden is natuurschuim bij ons de standaard. Dit vulmiddel is volledig biologisch en stoot 0% schadelijke stoffen uit.

-        Scandinavië staat bekend om de gezonde leefomgeving. Finse beits wordt al jarenlang blootgesteld aan extreme invloeden. Deze beits is bij ons de norm voor het afkleuren van onze meubels.