Keuze uit kleuren en stoffen
5 werkdagen levertijd
Eco-friendly
Handgemaakt in Nederland

Catalogus 

Gestoffeerde Chesterfield ledikantjes vind u bij Kidsbed. In de catalogus staan alleen de meest populaire modellen. Wilt u liever een andere kleurcombinatie? Dit kan. Wij maken uw ledikantje op maat. Stuur ons een berichtje met uw wensen en wij komen met een passend voorstel.

Voor de inrichting van uw kinderkamer hebben wij een selectie kwaliteitsaccessoires geselecteerd. Geef hiermee uw kinderkamer een persoonlijk design.

Subcategorieën

 • Ledikantjes

  Dit zijn onze meest populaire combinaties. Staat uw combinatie er niet bij? Stel dan eenvoudig uw bed samen. Het massief houten frame kan gebeitst worden in white wash, grey wash of een andere kleur naar keuze. Na het beitsen blijft de houtstructuur zichtbaar. Als u liever een dekkende lak ziet kan dit ook. U kiest uw favoriete RAL-kleur en wij zorgen voor uw ledikantje op maat.

  Voor de stoffering gebruiken wij standaard twee grijstinten. Zowel de lichte als donkere variant matchen prima met de meeste kleuren. Ook hierbij is maatwerk mogelijk. In onze werkplaats verwerken wij alles tot uw droomledikantje.

 • Matrassen

  Kies hier een bijpassend matras voor uw Kidsbed ledikantje.

 • Hoofdborden

  Met de unieke hoofdborden van Kidsbed geeft u elk bed een upgrade tot stijlvol meubelstuk. Elk hoofdbord wordt met zorg gemaakt van zeer sterkte materialen. Staat uw favoriete model er niet tussen? Stuur ons dan een afbeelding van het model wat de beste combinatie maakt met uw bed. Wij komen dan bij u terug met een passend voorstel om dit op maat te maken.

 • Accessoires

  Met deze mooie toevoegingen geeft u een persoonlijk tintje aan de kinderkamer. Elk product wordt zorgvuldig door ons geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Bent u op zoek naar een product wat er niet tussen staat? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen de zoektocht graag van u over. Kidsbed helpt uw de mooiste slaapkamer te realiseren!