Keuze uit kleuren en stoffen
5 werkdagen levertijd
Eco-friendly
Handgemaakt in Nederland

Veelgestelde vragen - Kidsbed

Welke verkooppunten heeft Kidsbed?
Alle producten zijn online te bestellen. In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen enkele dagen afgeleverd. Als u de voorkeur geeft om uw aankoop fysiek te doen, dan maken wij graag een afspraak. In Waarde (Zld) nemen wij graag de tijd om u advies te geven.

Welke gedragsregels hanteert Kidsbed op het gebied van duurzaamheid?
Bij de inkoop hebben bedrijven, die duurzaamheid prioriteit geven, de voorkeur. We gebruiken uitsluitend FRC-gecertificeerd hout. Op de stoffeerafdeling experimenteren we met de nieuwste natuurvriendelijke materialen. Bij natuurvriendelijke materialen die kwalitatief vergelijkbaar of beter zijn met reguliere materialen is de overstap naar natuurvriendelijke gemaakt.

Wordt mijn bestelling door Kidsbed zelf afgeleverd?
Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Daarom is onze logistiek ondergebracht bij een netwerk van landelijke transporteurs. Onze footprint houden wij ook klein met onze verpakkingen. Lokale fietswinkels leveren schone dozen die wij gebruiken voor de verzending van onze producten. 

Is het mogelijk een meubel op maat te maken?
Jazeker, wij staan open voor alle ideeën.

Zijn de ledikantjes van Kidsbed ook te gebruiken als wieg?
Veel klanten kiezen ervoor om een ledikantje van Kidsbed vanaf de geboorte te gebruiken. Eerst als wieg en daarna tot uw kindje ongeveer drie jaar is geworden. Hierdoor is het niet nodig een apart ledikant te kopen.

Hoelang ben ik ongeveer bezig met de montage van een ledikantje?
De montage van een Kidsbed duurt enkele minuten. Gereedschap is niet nodig. Alle onderdelen worden met slimme verbindingen op een solide manier met elkaar verbonden.

Klopt het dat Kidsbed voor elk verkocht ledikantje een boom plant?
Uw kindje gunnen wij een gezonde leefomgeving. Daarom gebruiken wij geen chemisch samengestelde houtproducten. En inderdaad, wij doneren voor elk verkocht ledikantje een boom. Per jaar selecteren wij een locatie in Nederland waar deze bomen geplant worden. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan een gezondere leefomgeving.